Het huis

Het huis

Indeling beneden:

Door de hoofdingang en via de gang komt u in de bijkeuken met kapstok en schoonmaakkast. Rechts door de deur is een kleine knusse zitkamer met houtkachel en aansluitend de keuken. Door de ruime indeling, veel werkoppervlak en uitgebreide inrichting is deze perfect voor gebruik van kleine groepen. Hij is voorts uitgerust met een 6 pits gasfornuis met oven, vaatwasser, en een koel-vriescombinatie. Vervolgens komt de royale woonkamer (50 m2) met drie banken bij de gaskachel, een uitschuifbare eettafel, piano, meerdere kasten met boeken en spelletjes en de tweede trap naar de bovenverdieping. Deze ruimte is zowel geschikt voor uitgebreide familiediners, alsmede kleinschalige cursussen of zelfs yoga- en dansactiviteiten. Vervolgens komt u in de achterhal met daaraan vast de gerenoveerde badkamer met douche, hangtoilet en wasbak. Aan het eind van de hal is de achterdeur naar de tuin.

Indeling boven: Vanaf de hal neemt u de trap omhoog naar de overloop op de eerste verdieping. Daar bevindt zich een kleine bibliotheek en twee slaapkamers (elk met een tweepersoons bed). Via de rechter slaapkamer (met eigen wasbak) en een tussenkamer (nogmaals 2 bedden) komt u in de grote slaapzolder (50 m2) met 9 losse bedden. Aan de overzijde van de zolder is de trap naar beneden en de tweede badkamer. Deze heeft een bad-douchecombinatie met een wasbak en wasmachine. In totaal zijn er dus 16 vaste slaapplaatsen beschikbaar.

Let op: dekbedhoezen, kussenslopen, lakens, theedoeken en handdoeken zijn niet aanwezig. Deze dienen zelf meegebracht te worden. Dekbedden, hoofdkussens en wollen dekens voor alle bedden zijn wel aanwezig.